JFS El & Energi
när det gäller bra service

Luftvärmepumpar

Luftvärmepumpar för alla utrymmen

Vi säljer och installerar luftvärmepumpar av märket Mitsubishi Electric. Det finns modeller som passar till exempel i stugan, garaget och i huset.

När du installerar en luftvärmepump kan du få varmt och skönt på vintern och svalt under sommarens heta dagar. Dagens luftvärmepumpar är tysta och snyggt designade, vilket ger många placeringsmöjligheter.

Luftvärmepump till stugan

Tycker du att luften i stugan är lite unken och det känns råkallt när du kommer dit på våren? Med en luftvärmepump får du snabbt ett behagligare inomhusklimat. Det finns också möjlighet att styra luftvärmepumpen med mobilen! Då kan du höja/sänka värmen enkelt, var du än befinner dig med hjälp av ett sms. På så vis är stugan alltid varm att komma till. Läs mera om den funktionen till höger i menyn.

Mitsubishi luftvärmepumpar - tyst som en viskning

Värmepumpar från Mitsubishi Electric ger dig näst intill ljudlös värme i ditt hus. Med sina 19 dB är ljudet som en viskning. Mitsubishis luftvärmepumpar har alltid varit kända på marknaden för sin låga ljudnivå. Unik teknik på värmeväxlaren i inomhusdelen gör att ljudet blir försvinnande litet. Tack vare innerdelens swingfunktion och den breda spridningsvinkeln kan innerdelen effektivt sprida värmen eller svalkan i huset.

Ända sedan första generationen av värmepumpar har Mitsubishi Electric satsat på att utveckla värmepumpar som inte bara sparar på uppvärmningen utan även ha en hög komfort för de som bor där. En tyst värmepump genererar en skönare inomhusmiljö och nöjda hus- och stugägare.
 
Är du intresserad av att köpa en luftvärmepump? Kontakta oss redan idag!