JFS El & Energi
när det gäller bra service

Energidisplayen ELIQ & ELIQ Online

Energidisplayen ELIQ

Energidisplayen ELIQ hjälper dig att ta kontroll över elförbrukningen och spara både pengar och miljö! Energidisplayen ELIQ är en svensk innovation med pekskärm, trådlös kommunikation och USB-anslutning för koppling till dator. Den är enkel att installera och enkel att använda.

ELIQ Online

Eliq online är en innovativ webb- och mobilbaserad energivisualiseringstjänst. Tjänsten erbjuder realtidsförbrukning, statistik, trender och rapporter. Det finns också en social funktion där du kan tävla med din kompisar!

Specialerbjudande

Just nu har vi specialerbjudande på ELIQ! Klicka här för att se vårt erbjudande!

Varför ska jag använda en ELIQ?


Med hjälp av ELIQ kan du hitta dina energibovar, inspirera och motivera hela familjen till ett förändrat beteende och minska elräkningen med upp till 25 %. ELIQ visualiserar den totala elförbrukningen i ditt hem. ELIQ ger dig kunskap om vad i ditt hem som slukar energi så att du kan ta kontroll över din elförbrukning och därmed sänka din elräkning.

Energidisplayten ELIQ består av en användarvänlig pekskärm som kommunicerar trådlöst med en sändare som fästs på din elmätare. Sändaren läser av elmätaren i realtid och skickar informationen till pekskärmen.

Se hur elförbrukningen rusar när du slår på vattenkokaren. Upptäck hur mycket det kostar att ha datorn påslagen dygnet runt. Jämför din elförbrukning idag mot igår, följ förändringen vecka för vecka och månad för månad i kilowattimmar, euro och koldioxidutsläpp. Motivera hela familjen att spara energi med hjälp av ELIQ!

Är du intresserad av att installera en ELIQ i ditt hem? Kontakta oss idag!